Ola & Fredriks Bilservice AB

Rostskydd

Har du koll på hur det ser ut under din bil?

Många tror att de är skyddade från rostskador bara för att de har en lång rostskyddsgaranti. Men det betyder inte att bilen inte börjat rosta under tiden som garantin löper. När garantin är slut, kan rostskadorna vara så allvarliga att bromsarna håller på att rosta sönder.

Rostskador är mycket kostsamma att reparera och svåra att upptäcka eftersom det sitter en skyddande plastkåpa under nyare bilar som döljer rosten. Därför bör man göra regelbundna kontroller för att förebygga allvarliga skador.

Kom ihåg att bilbesiktningen inte kontrollerar underredet för rostskador eftersom demontering av den skyddande plastkåpan inte ingår i rutinen.

Ola & Fredriks Bilservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!